top of page

 Mina Specialiseringområden

Hur kan jag hjälpa dig?

Healing

Healing är en lugnande skön avslappning där man är alltid fullt påklädd.

Healing är en hjälp till självläkning i kroppen. Processer sätts i gång så att kroppen kan påbörja en självläkning av olika symptom. Healingenergin går alltid dit den behövs mest. Det kan vara den själsliga, mentala eller den fysiska kroppen som bearbetas.

Intuitiv Healing

Intuitiv healing sker på ett andligt plan. Healingen kan låsa upp spänningar i kroppen med mera. Jag börjar alltid med en chakrabalansering och sedan skannar mina händer av energier, ca 10 cm från kroppen.

Healing
Intuitiv Healing
IMG_0851.jpeg

Aurahealing

Efter en intuitiv healing så, om du vill, kan vi fortsätta med aurahealing, där blockeringar i vårt energifält löses upp. Många av våra sjukdomar startar i vår aura som senare påverkar vår fysiska kropp.

Transhealing

Transhealing är en healingform där jag går ner i en lätt form av trans. Jag blir en kanal som är länkad till dig. Healingguiderna har då en möjlighet att korrigera energier på ett mera djupgående sätt.

Aura Healing
Transhealing

Privatsittning

Privatsittnng är ett möte mellan dig och andevärlden som vill visa att själen går vidare. Du får information så att andekontakten känns igen. Därefter ges ett budskap till dig. En viss vägledning kan ske, men inte ens andevärlden kan med säkerhet sia om framtiden. Kosmos befinner sig i ständig rörelse och det är många saker runt oss som kan ändra förutsättningarna. Andevärlden kan inte tala om vad vi ska göra eller tänka, men de skänker gärna stöd och uppmuntran till dig.

Stråle av ljus
Privatsittning

Priser:

Priser

Intuitiv Healing: 600;-

Intuitiv Healing + Aura Healing: 600:-

Transhealing: 600:-

Privatsittning: 600:-

Själsbild + Analys: 200:-

Djurhealing: 150:-

Distanshealing: 600:-

Tarot: 200:-

IMG_0674_edited_edited.jpg
bottom of page